PREVIZIUNILE CUMPLITE FĂCUTE DE BABA VANGA: ”NIMENI NU POATE OPRI RUSIA”

Înainte să moară, Baba Vanga prezis și evenimente legate de anul 2022. Predicțiile sale sunt îngrijorătoare, căci spunea că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război.

În anul 2022, oamenii ar putea să se piardă complet în realitățile virtuale. Baba Vanga arăta că în anul ce urmează ar putea să izbucnească un război. Baba Vanga era sigură că Rusia va fi noua putere a lumii.

”Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, a spus Baba Vanga.

Ce a prezis Nostradamus despre Putin și Rusia
Asemenea Babei Vanga, și Nostradamus a făcut previziuni despre Rusia și a făcut referire la România, în catrenul 26 din Centuria V: ”Din Rusia se apropie

în masă / Distrugătorul va ruina acel oraş / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”.

Românul Vlaicu Ionescu, considerat cel mai important „traducător” al profețiilor lui Nostradamus, era de părere că referirea la țara noastră poate fi

înțeleasă greșit și că, de fapt, ar fi vorba probabil de o simplă greșeală de ortografie și că acel „Romainie” nu ar fi despre România.

Una dintre interpretări ar fi că acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul Război Mondial îl va începe Rusia, care va invada ţările vecine de la vest, inclusiv România.


Publicat

în

de către

Etichete: