Prima imagine cu trupul neînsuflețit al lui Aleksei Navalnîi. Au fost făcute poze în biserică, la înmormântare

Prima imagine cu trupul neînsuflețit al lui Aleksei Navalnîi. Au fost făcute poze în biserică, la înmormântare.

Vineri, 1 martie, au avut loc funeraliile disidentului rus Aleksei Navalnîi, care a murit subit în urmă cu două săptămâni, într-o colonie penală din Arctica.  

Slujba de înmormântare, care a avut loc la Biserica Icoanei Maicii Domnului din Moscova, s-a încheiat în jurul prânzului.

Sicriul cu trupul lui Navalnîi este depus la cimitirul Borisovski.

Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

O primă imagine cu trupul lui Navalnîi aşezat în sicriu, în care i se vede doar chipul, a fost postată de echipa lui Navalnîi pe reţelele sociale.

Între timp, mai multe imagini din timpul înmormântării lui Navalnîi au fost publicate pe rețelele de socializare.

O mulţime de ruşi s-a adunat în faţa bisericii din Moscova, unde vineri a avut loc ceremonia de rămas bun dedicată liderului opoziţiei, Aleksei Navalnîi, care a murit în urmă cu două săptămâni într-o închisoare din Arctica, în circumstanţe neclare.

Lungul şir de oameni care au mers la biserica ortodoxă din cartierul moscovit Mariino cu trei ore înainte de începerea ceremoniei de înmormântare a fost arătat de echipa lui Navalnîi pe reţelele lor de socializare. De altfel, oamenii lui Navalnîi sunt chiar cei care au publicat imagini cu trupul neînsuflețit al opozantului rus.


Publicat

în

de către

Etichete: