Prima reacţie a lui Gigi Becali, după bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf: „Păi ce să faci, tată?!”

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Patronul FCSB spune că, deşi imaginile îl incriminează, Laurenţiu Reghecampf rămâne un om aparte pentru el.

Laurenţiu Reghecampf este implicat într-un scandal monstru. S-a bătut cu Anamaria Prodan în plină stradă. Mai mult, cei doi au ajuns la poliţie şi s-au ales cu dosare penale.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Gigi Becali a spus că îi pare rău pentru situaţia în care se află Laurenţiu Reghecampf, însă a precizat că va rămâne un om aparte pentru el. Reghecampf i-a adus două titluri de campion lui Gigi Becali, în 2013 şi 2014. Doar Gâlcă a luat a mai luat titlul pentru FCSB de atunci.

„Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea. Tot timpul el va fi pentru noi un om aparte (n.r. – întrebat dacă îl mai poate aduce la FCSB)”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Imaginile cu bătaia incredibilă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns în spaţiul public. Din acestea se observă cum antrenorul lui Neftchi Baku o loveşte primul pe soţia lui, cu care este în scandal de divorţ. Agentul de jucători a reacţionat imediat, l-a lovit cu pumnul în faţă pe Reghe şi l-a muşcat.

De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a explicat de la ce a pornit bătaia cu soțul ei. Potrivit vedetei de 49 de ani, Laurențiu Reghecampf a venit în casa ei mirosind a alcool, dorind să-l vadă pe Bebeto, fiul lor. Ulterior,

Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că fostul tehnician de la Universitatea Craiova ar fi vrut să o lovească și pe ea, dar ea a ripostat. De altfel, pe imaginile surprinse la secția de poliție se poate observa că Laurențiu Reghecampf are un ochi vânăt.

„A venit după atâtea luni de zile să-şi vadă copilul, l-a ameninţat că îl ia cu forţa. Ne-a făcut în toate felurile. Dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră, nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

Când tot vrei să arăţi că tu eşti băiat, băiat şi eşti şi bătăuş. Nu mai eşti antrenor de fotbal, deja eşti bătăuş, interlop, ameninţi, e deja mult prea mult. Cineva trebuie să îţi pună capac. Păi tu dacă încerci să dai în mine, tu ce crezi că păţeşti? Pe mine nu mă prea bate nimeni, aşa să ştii, ai văzut. Nu poate nimeni să mă bată, nici măcar Reghecampf.

Mi-a înjurat finul, a dat în fin, că îl omoară, ne ameninţă cu moartea pe toţi. Eu nu l-am cunoscut aşa pe Reghecampf. Probabil anturajul din care face parte în momentul ăsta şi oamenii care sunt alături de el îl sfătuiesc să facă acest circ”, a declarat Anamaria Prodan, vineri seară, după ce a depus plângere la secția de poliție din Snagov.

Cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf

S-a aflat cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi Baku este în mijlocul unui scandal uriaş. S-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan şi a ajuns cu ochiul vânăt la camera de gardă a unui spital din Bucureşti.

„A venit duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare„, l-a acuzat agentul de jucători pe soţul ei, cu care este în proces de divorţ. Mai mult, Anamaria a lăsat de înţeles că Reghecampf ar fi consumat substanţe interzise.

Laurenţiu Reghecampf s-a dus la INML, iar medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei. Aceştia i-au transmis că analizele toxicologice ar putea dura chiar şi 6-7 luni. Potrivit cancan.ro, Reghe s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Sursa citată a anunţat şi rezultatul primit de fostul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta atestă că Reghe nu a consumat nicio substanţă interzisă. Bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-ar fi dorit să facă şi un test de alcoolemie, dar acesta nu ar fi mai fost relevant, ca urmare a faptului că trecuseră deja multe ore de la incident.

Anamaria Prodan, reacţie uluitoare după ce l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf. „Vai, săracul, e tumefiat!”
Anamaria Prodan a avut o reacţie uluitoare după ce l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători a făcut noi declaraţii în scandalul momentului. Cei doi soţi s-au lovit în plină stradă, iar poliţiştii au deschis două dosare penale!

„Nu ai cum să vii acasă, să-ţi ameninţi copilul, să înjuri, să faci circuri, să intri în casă cu forţa, să baţi finii care sunt în maşină la poartă, nu ai cum! Nu ai cum să ridici tu mâna la mine, să mă târăşti tu pe mine, să mă trânteşti la pământ. Pai eu ce era sa fac?

Toata lumea „Vai, săracul Reghecampf, e tumefiat”. Dar ce trebuia să fac? Să stau să mă bată Reghecampf să fie România mulţumită? De acum încolo, vorbesc public cu dovezi despre fiecare în parte. Dacă vor să mă bage în puşcărie, dacă au dovezi, atunci asta e, mă duc la puşcărie… Daca au dovezi, să mă bage pe mine la puşcărie…„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitatea.net.


Publicat

în

de către

Etichete: