Prima reacție a soției lui Nosfe, după anunțul că rapperul a murit. Mesajul emoționant făcut public de Mădălina Crețan / FOTO

Prima reacție a soției lui Nosfe, după anunțul că rapperul a murit. Soția artistului a făcut public, pe rețelele de socializare un mesajul emoționant. Ce a transmis partenera de viață a celebrului cântăreț după vestea șocantă care a zguduit lumea muzicală în această după amiază.

Vestea că Nosfe, cel care a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară, s-a stins din viață a șocat lumea muzicală. În vârstă de numai 37 de ani, artistul a lăsat în urma lui o soție îndurerată și o mulțime de persoane care îi plâng trecerea în neființă.

Cum a reacționat soția lui Nosfe, după ce s-a aflat că rapperul a murit

După anunțul care a zguduit puternic lumea muzicală, soția lui Nosfe a făcut public, pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Partenera de viață a celebrului cântăreț a reacționat în mediul online și, pe instastories, a share-uit o imagine în care apare soțul ei, o poză alb negru, pe care este specificat anul de naștere și anul în care acesta a trecut în neființă.

”Iubirea mea …”, a fost mesajul emoționant care a însoțit imaginea.

Nosfe și soția lui, Mădălina Crețan, au avut o poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi se iubeau foarte mult și erau extrem de uniți, iar rodul iubirii rolul este fetița pe care o au împreună. Regele Trap-ului, așa cum a fost intitulat, povestea că și-a cunoscut soția în timp ce era cu altă… femeie și, timp de nouă luni a osclilat între cele două.

”Am suferit, să știi. Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor, adică eu caut tot timpul să dau o veste proastă în cel mai frumos mod posibil. Deși câteodată este o prostie și mai bine direct. Acum am învățat asta. Automat atunci când s-a apropiat sfârșitul relației, eu mi-am dat seama, fiind foarte cerebral, cum a spus și ea (n.r. soția), că am luat decizia”, povestea Nosfe.

Ce spunea soția lui Nosfe, despre rapper

Atunci când a fost întrebată ce anume motivat-o să continue să lupte pentru bărbatul iubit, în exclusivitate, la Antena Stars, Mădălina i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste lui Nosfe.

”A fost greu, dar nu îmi pare rău. Aș face-o oricând din nou. Nu știu ce m-a motivat. Pur și simplu mi se pare că este un om atât de bun și de frumos și pentru care chiar merită să lupți și să suferi, dacă e nevoie și am simțit să fac asta”,spunea Mădălina Crețan la Antena Stars.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns