Primul soț al Ronei Hartner refuză să-și susțină fiica, la înmormântarea artistei? Ce bărbat celebru în lume vine, însă, în România, la funeralii

Rona Hartner, artista care a încetat din viață pe 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani, a fost susținută de rude și de prieteni, până în ultimele sale clipe de viață. Nu însă și de foștii soți. Playtech Știri a aflat că, până în acest moment, foștii ei parteneri de viață, pe care Rona i-a adorat, cândva, au refuzat participarea la funeraliile actriței, care vor avea loc pe 1 Decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic, din București. Iată însă cine este bărbatul, celebru în lume, pe plan muzical, care a anunțat că vine, din Franța, pentru a fi alături de familia îndoliată.

Tatăl fetiței Ronei Hartner refuză să participe la înmormântarea artistei?

Rona Hartner, actrița care a locuit peste 25 de ani în Franța, a încetat din viață, joi, 23 noiembrie 2023. Conform ultimei sale dorințe, va fi înmormântată în România, pământul ei natal, în Cimitirul Bellu Catolic, funeraliile urmând a avea loc pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Playtech Știri a aflat de la apropiații regretatei artiste că nici dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl Ritei (15 ani), fetița Ronei, și nici francezul Herve Camilleri nu vor veni în România, ca să o conducă pe ultimul drum:

”Foștii ei soți în mod sigur nu vor veni pe 1 Decembrie, la înmormântarea Ronei Hartner.
Nici măcar tatăl fetiței, dansatorul argentinian Rocco Sedano, nu și-a anunțat prezența în România, nu a anunțat familia îndoliată că îi va fi aproape fiicei, care e distrusă sufletește, după pierderea mamei.

Rona și Rocco nu s-au înțeles deloc în ultimii ani, au avut și câteva procese, pentru custodia și vizitele fetiței, erau certați, nu-și mai vorbeau”.

Cine e însă bărbatul celebru care vine să o conducă pe Rona  pe ultimul drum?

Iată însă cine e bărbatul care a anunțat că va veni, într-un suflet, din Franța, pentru a participa la funeraliile artistei Rona Hartner.

”DJ Tagada, din Franța, artist celebru în lume, a anunțat că vrea să vină neapărat în România. Rona a avut cu el o colaborare strânsă, pe plan muzical, au fost prieteni foarte buni. Rona a cântat și a compus mai multe albume muzicale, împreună cu DJ Tagada.

Iar în urmă cu patru ani, ei au filmat și un videoclip de succes, pentru piesa ”My Swing Is Balkan”. Artistul va veni în România împreună cu soția lui”, ne-au mai declarat aceleași surse, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Rona Hartner era tare dezamăgită de foștii soți

Rona ne vorbea, cu tristețe, în ultimele interviuri, despre foștii soți, care o abandonaseară în lupta ei cu cancerul:

”Nu, nu m-au ajutat, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, ne spunea Rona, în confesiunile sale pentru Playtech Știri.

Deși era foarte bolnavă, Rona credea cu îndârjire că va se însănătoși, spera într-o minune, dar și că va iubi din nou. Ba chiar avea și planuri, în acest sens, pe plan sentimental, după cele două căsnicii eșuate:

”Sunt sigură că mă voi recăsători, chiar am asta în plan, nu vreau să rămân pe eșecurile trecute. Sigur că va fi vorba despre o atracție fizică puternică, despre credință. Poate că, după căsniciile, cu un argentinian și cu un francez, mă mărit, de data asta, cu un român, să vedem. A treia o să fie o căsătorie de maturitate”.

Când va avea loc înmormântarea artistei Rona Hartner

Rona Hartner ne vorbea, în urmă cu cinci luni, imediat după aflarea diagnosticului, despre gravele sale probleme de sănătate:

”Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm, fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze.

Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța, nu am cum să vin în România, nu am voie nici drumuri lungi și nici emoții mari, trebuie să stau foarte liniștită, în această perioadă”.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor francezi, Rona a părăsit această lume pe 23 noiembrie 2023.
Rinda, sora Ronei, a anunțat pe Facebook când va avea loc înmormântarea:

”Cu lacrimi în ochi, vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon, către țara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din București, de miercuri, până vineri, la 12.00, când o să o conducem pe ultimul drum, să se odihnească alături de strămoșii noștri”.

Actorul cu care Rona Hartner jucase în ”Gadjo Dilo” deplânge decesul artistei

Rona Hartner a devenit un nume cunoscut în industria cinematografică, în 1997, cu rolul din pelicula ”Gadjo Dilo”.

Actorul Romain Duris, alături de care Rona jucase, în acest film, franco-român, a scris, cu tristețe, pe contul lui de Facebook: ”Erai atât de vie Rona! Am învățat să vorbesc roman cu tine. Nu voi uita niciodată. Ne e dor de tine!”.

Și artiștii români au postat pe conturile sociale mesaje emoționante, mulți fiind în stare de șoc.
Ștefan Bănică Jr:

”Mi-a fost parteneră în filmul „Sexy harem Ada-Kaleh”. Un om plin de energie și bucurie de viață. Greu de acceptat că, la doar cincizeci de ani, a plecat dintre noi. Drum lin, înapoi la stele, Rona!”.

Dan Negru: ”Rona, să rămână, așa cum am stabilit, atunci, la filmări: ”Lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai, să zâmbim, că ai trăit!”.

Actrița a fost iubită și în România și în Franța, unde se stabilise în urmă cu 25 de ani, după succesul internațional cu ”Gadjo Dilo”.

Mii de români au postat zilele acestea mesaje de condoleanțe, pentru familia îndurerată, exprimându-și regretul că Rona Hartner, actrița cu un talent incredibil, a părăsit această lume mult prea devreme…


Publicat

în

de către

Etichete: