Prognoza meteo ANM marți, 6 septembrie 2022. Vreme normală din punct de vedere termic. Înnorări și ploi slabe în mai multe regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea în București, dar și în țară marți, 6 septembrie 2022. Iată prognoza meteo ANM actualizată.

Vremea va fi în continuare schimbătoare în primele zile ale săptămânii, astfel că pentru ziua de marți, 6 septembrie 2022, meteorologii anunță temperaturi normale pentru data din calendar, dar și înnorări și ploi de scurtă durată.

Iată unde își vor face apariția precipitațiile.

Prognoza meteo ANM marți, 6 septembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme normală din punct de vedere termic în jumătatea de sud-vest a țării, în timp ce în restul zonelor va fi răcoroasă. După un weekend ploios, precipitațiile sub formă de ploaie își vor face în continuare simțită prezența la munte, acolo unde vor mai fi înnorări de scurtă durată.

Seara și noaptea, precipitațiile pot să apară și în partea de nord-vest a țării, în centrul și izolat în restul regiunilor. Vântul va sufla slab până la moderat și nu va prezenta intensificări.

Astfel, atmosfera de toamnă s-a instalat deja în toată țara, temperaturile fiind în scădere comparativ cu săptămânile trecute. Maximele se vor încadra marți între 20 și 27 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 7 și 17 grade.

Dimineața, dar și în timpul nopții mai pot fi condiții de ceață.

Vremea în București marți, 6 septembrie 2022

În București, ziua de marți aduce vreme în general frumoasă, însă mai pot să apară înnorări temporare. Nu vor fi condiții de ploaie, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi cuprinsă între 24 și 25 de grade, în timp ce minima din timpul nopții de marți spre miercuri se va situa în jurul valorii de 12 grade. După lăsarea serii, cerul va fi mai mult senin.

Vremea în Brașov marți, 6 septembrie 2022

În Brașov, meteorologii anunță că pot să mai fie perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cursul zilei de marți. Astfel, sunt anunțate ploi slabe, un cer mai mult noros și o maximă de 20 de grade. Noaptea, cerul va fi predominant noros și se va înregistra o minimă de 11 grade.

Vremea în Constanța marți, 6 septembrie 2022

Vremea va fi în general frumoasă la Constanța. Cerul va fi însorit spre parțial noros și se va atinge o maximă de 23 de grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, iar minima va fi de 16 grade.


Publicat

în

de către

Etichete: