Puțini știu asta! Ce trebuie să faci cu verigheta după divorț

Atunci când te căsătorești nu te gândești niciodată la despărțire, însă rata divorțurilor este din ce în ce mai mare.  

Verigheta, simbol al iubirii și al căsătoriei, rămâne, de cele mai multe ori, stingheră pe un raft ori aruncată într-un colț de sertar. Însă ce poți face cu verigheta după divorț?

”Destinul” verighetei după divorț poate varia în funcție de preferințele și sentimentele fiecăruia.

Ce trebuie să faci cu verigheta după divorț

Iată câteva opțiuni pe care le poți lua în considerare dacă ai o verighetă ”obținută” după un divorț.

Păstrează-o ca amintire. Poți decide să păstrezi verigheta ca o amintire a perioadei petrecute împreună și a lecțiilor învățate din căsnicie.Dacă verigheta are o valoare semnificativă, poți alege să o redistribui altor membri ai familiei sau să o vinzi pentru a obține fonduri pe care le poți investi în altceva.

Poți lua în considerare transformarea verighetei într-un alt bijuterie, cum ar fi un pandantiv, un inel nou sau alte accesorii.
Acest lucru poate simboliza o nouă etapă în viața ta.

De asemenea, poți alege să donezi verigheta unei organizații de caritate sau unei cauze care are o semnificație specială pentru tine.

În unele cazuri, fostul partener poate solicita înapoi verigheta, sau poți decide să o returnezi în mod voluntar. Dacă acest lucru nu este o opțiune sau nu este dorit, poți păstra verigheta ca o proprietate personală.

Dacă aveți copii, poți decide să păstrezi verigheta pentru a o transmite mai târziu, ca o amintire sau o moștenire.

Poți alege să folosești aurul sau alte materiale prețioase din verighetă pentru a crea un obiect nou, cum ar fi un inel sau un pandantiv cu o altă simbolistică.

Indiferent ce vei decide să faci cu verigheta, este important să te vindeci după divorț și să te bucuri de viață chiar dacă ai ieșit dintr-o relație în care erai de multă vreme.


Publicat

în

de către

Etichete: