Reacția lui Dani Mocanu, după ce a ajuns în trending cu prima sa piesă creștină: ”Iisus este viața mea, șeful meu”

A promis și s-a ținut de cuvânt! Reacția lui Dani Mocanu, după ce a ajuns în trending cu prima sa piesă creștină. Ce le-a transmis artistul fanilor săi? Face furori cu noul său stil muzical.

Când spui Dani Mocanu, o generație întreagă sare în aer. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că celebrul manelist a renunțat la manele, dar mai ales, că a adoptat un nou stil muzical. În urmă cu câteva zile,

”Regele Vizualizărilor” a ajuns din nou în atenția fanilor săi, după ce a lansat prima sa piesă dedicată lui Dumnezeu.

Reacția lui Dani Mocanu, după ce a ajuns în trending cu prima sa piesă creștină”Omul fără tine este pierdut” a ajuns deja pe locul 7 în trending-ul de pe YouTube, iar cifrele continuă să crească.

Dani Mocanu și-a pus sufletul pe tavă și, prin intermediul acestei piese, le-a vorbit deschis celor din mediul online despre relația pe care o are cu Dumnezeu. Desigur că bucuria a fost cu atât mai mare cu cât melodia deja face furori.

Drept urmare, artistul nu s-a putut abține din a le mulțumi fanilor pentru susținerea pe care i-o acordă în noul drum pe care l-a ales, în stilul caracteristic.

”Nu îmi este rușine să spun cât de mult îl iubesc pe domnul meu Iisus, viața mea, șeful meu care a murit pentru păcatele mele”, a scris Dani Mocanu pe contul său de Instagram.

Cât despre reacția celor din mediul online, ei bine, nu mai avem nimic de zis. Fanii s-au întrecut în mesaje care mai de care mai frumoase la adresa lui Dani Mocanu, fiind fericiți că, după atâtea rugăminți și insistențe, idolul lor s-a întors în industria muzicală. Și nu, nu numai pentru asta s-au bucurat, ci și pentru noul stil adoptat de către ”Regele Vizualizărilor”.

”C, c, criminali, cămătari, traficanți de arme, traficanți de droguri și mulți alții. Veniți la Dumnezeu cât mai este timp. Tâlharul de pe cruce a fost mântuit in ultima clipa de viața … nu cei sănătoși au nevoie de doctor ci cei bolnavi … pe cei păcătoși ne vrea Dumnezeu și ne iubește. Va iubesc și sunteți a doua familie a mea !!! Veniți la EL 🙏💌❤️”, le-a mai transmis artistul fanilor săi.