Rona Hartner a ajuns în România! Primele imagini cu sicriul regretatei artiste

Trupul neînsuflețit al cântăreței și actriței Rona Hartner a ajuns în urmă cu doar câteva ore la Capela Cimitirului Bellu Catolic.

Rona Hartner și-a găsit sfârșitul crunt, la vârsta de 50 de ani, din cauza cancerului la plămâni și creier.

Deși a murit în Franța, aceasta a fost adusă în țara ei de suflet, România. Înmormântarea Ronei va avea loc pe 1 decembrie.

Unde s-a organizat priveghiul Ronei Hartner

Vedeta a murit pe data de 23 noiembrie, iar priveghiul s-a ținut în Toulon, unde prietenii ei din Franța au avut ocazia de a o vedea pentru ultima oară și de a-și lua rămas-bun de la îndrăgita artistă.

După tristul eveniment, Rinda a ținut să le transmită mulțumiri tuturor celor care au fost prezenți și i-au adus un ultim omagiu Ronei Hartner, prin diverse daruri simbolice, precum: flori, lumânări, desene și poze cu îndrăgita artistă.

„Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi seara trecută. Biserica era plină de prieteni și muzicieni.

Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem peste aceste vremuri onorând viața Ronei”, a transmis Rinda, sora Ronei, printr-o postare pe Facebook.

Rona Hartner a fost adusă acasă, în România

După priveghiul din Franța, trupul neînsuflețit al vedetei a fost adus în țară pe 29 noiembrie. Cu o mare durere în suflet, familia ei i-a adus sicriul la Capela Cimitirului Bellu Catolic, din București, unde oamenii îi pot aduce un ultim omagiu până vineri.

Pe 1 decembrie, începând cu ora 12:00, Rona Hartner va fi condusă pe ultimul drum. Aceasta va fi înmormântată lângă tatăl ei și ceilalți strămoși ai lor.

„Sunt Rinda. Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către ţara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti de miercuri până vineri la 12:00, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noştri”, a mai scris pe Facebook sora regretatei artiste.

Rona Hartner a lăsat în urmă foarte multe lacrimi, atât în rândul familiei sale, cât și în rândul vedetelor cu care a împărțit scena, dar și al publicului care a apreciat-o enorm pentru talentul și personalitatea ei.

„Păstrați-o în memorie pe Rona cum era, cu sufletul ei bun, cu poftă de viață. Și dacă fiecare om ar putea să fie un pic mai bun, poate că s-ar mai îmbunătăți și restul lumii. A fost senină. S-a luminat la față, a zâmbit și a plecat”, a povestit Rinda Hartner, citată de Cancan.


Publicat

în

de către

Etichete: