Rona Hartner l-a văzut pe Iisus înainte de a-și da ultima suflare. Dezvăluirile cutremurătoare făcute de Rinda, sora ei

Rona Hartner, iubita artistă și actriță, a părăsit această lume pe 23 noiembrie, după o luptă grea cu cancerul, iar ultimele clipe ale vieții sale au fost petrecute în compania surorii sale, Rinda, care a fost alături de ea în permanență.

În urmă cu câteva săptămâni, Rona anunțase că s-a vindecat de cancer pentru a doua oară, dar o tumoare reapăruse, marcând un sfârșit tragic. Rinda, sora ei, a fost un sprijin de neînlocuit în această perioadă dificilă.

În seara de 22 noiembrie, Rinda a postat un mesaj pe contul de Facebook al Ronei, pregătindu-și prietenii și fani pentru nefericita veste. A doua zi, a anunțat că Rona și-a dat ultima suflare, subliniind că a fost o experiență extrem de dureroasă, mai ales pentru mama lor.

Ce a făcut Rona în ultimele clipe de viață

Rinda a oferit detalii despre ultimele momente ale Ronei, dezvăluind că, în ciuda durerilor mari cauzate de boală, medicamentele au ajutat la alinarea suferinței. Sora a fost prezentă în fiecare clipă, încercând să-i facă trecerea în neființă cât mai pașnică.

„Am avut șansa să fiu în ultimele clipe cu ea. Am ajuns direct din Canada la spital, am stat cu ea toată noaptea. Suferința ei era calmată de medicamente”, a mărturisit Rinda.

Ultimele clipe ale Ronei au fost marcate de o luminare a feței și un zâmbet calm. Potrivit mărturiei emoționante a surorii, în timp ce vorbeau, Rona și-a găsit liniștea, zâmbind cu același zâmbet caracteristic, așa cum a trăit întreaga ei viață.

„Am întrebat-o pe cine vede. Atunci a și plecat. Rona era foarte credincioasă. Cred că probabil și atât era acolo, dar cred că l-a văzut pe Iisus. Nu sunt în locul ei, dar avea un zâmbet și s-a luminat toată la față. Fața ei era liniștită, a plecat cu zâmbetul pe buze”, a adăugat Rinda.

Înmormântarea va avea loc pe 1 decembrie la Cimitirul Bellu din București, marcând astfel o despărțire emoționantă de o personalitate iubită și respectată în lumea artistică.


Publicat

în

de către

Etichete: