Rugăciune de Sfântul Nicolae. Citește-o de trei ori și te scapă de necazuri si boli

Rugăciunea de Sfântul Nicolae făcătoare de minuni. Te scapă de necazuri și boli

Rostește-o de 3 ori

„O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrabă a le ajuta.

Izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc pe ea și toată părțile creștinești le ocrotește și le păzește, prin sfintele tale rugăciuni, de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor neamuri, de robie și de războiul cel dintre noi, de foamete, de potop, de sabie, de boală și de moarte grabnică.

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați care ședeau în temniță și i-ai izbăvit pe ei de mânia împăratului și de tăierea sabiei

Așa ne miluiește și pe noi cei ce cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul suntem întru întunericul păcatelor și ne izbăvește de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic ca prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila și cu harul lui Hristos,

Dumnezeu să ne dea viață liniștită și fără de păcat, ca să viețuim în veacul acesta, și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim. Amin!”

Sfântul Nicolae, sărbătorit la 6 decembrie, aduce cu el tradiții și credințe care rezistă timpului. În seara de 5 spre 6 decembrie, poți atrage norocul în viața ta respectând următoarele obiceiuri:

Pregătește Ghetele sau Cizmele:

Așază-le în fața ușii sau la fereastră, sperând la daruri și dulciuri din partea lui Moș Nicolae. Această practică simbolizează generozitatea și bucuriile surprinzătoare ale zilei.

Spune-ți Dorințele cu Sinceritate:

Asociază Sfântul Nicolae cu îndeplinirea dorințelor. În această noapte, exprimă-ți sincer dorințele pentru noul an. Cuvintele rostite cu inimă deschisă au șanse mai mari să devină realitate.

Ofrandă de Recunoștință:

În dimineața de 6 decembrie, adu o mică ofrandă ca semn de recunoștință pentru bunătatea Sfântului Nicolae. Fie o lumânare, o floare sau o simplă rugăciune, simbolizează recunoștința ta și aduce binecuvântările pentru viitor.

Ajutoră-i pe Cei Nevoiași:

Implică-te în acțiuni de caritate sau ajută pe cineva în nevoie. Faptele bune și generozitatea aduc noroc, conectându-te cu spiritul Sfântului Nicolae.

Respectă Tradițiile Locale:

Fiecare regiune are tradiții specifice. Colindează, participă la slujbe religioase sau respectă alte obiceiuri locale pentru o experiență culturală și o conexiune mai profundă cu sărbătoarea.

Împarte Cu Ceilalți:

Inspirați de generozitatea Sfântului Nicolae, împarte cu cei din jurul tău. Micile realizări, timpul sau resursele oferite aduc bucurie și energii pozitive în preajma ta.


Publicat

în

de către

Etichete: