Saveta Bogdan, reacţie neaşteptată despre bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghe: „Eu i-aș zice ei să se liniștească”

Saveta Bogdan a avut o reacţie neaşteptată despre bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Impresara şi antrenorul de fotbal au fost implicaţi într-un scandal monstru, zilele trecute, când s-au bătut în plină stradă.

Saveta Bogdan, reacţie neaşteptată despre bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Artista de muzică populară nu este de acord cu ceea ce face impresara şi anume că nu acceptă faptul că soţul ei nu o mai iubeşte şi vrea să trăiască alături de altă femeie.

Cântăreaţa a trecut şi ea printr-o situaţie similară cu cel de-al doilea soţ, însă au rezolvat lucrurile în spatele camerei de filmat, nu au dorit să-şi spele lucrurile în public.

Saveta Bogdan, reacţie neaşteptată despre bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghe

„Și eu am trecut prin așa ceva, am fost bătută de al doilea soț. Dar eu când a dat în mine am mers și am băgat divorț. Eu – la stânga, tu – la dreapta. În cazul meu, nu am vrut să afle gura lumii, gura satului cum s-ar zice.

Eu am divorțat frumos. După ceva timp a venit la fată să o vadă. Ne-am comportat ca niște necunoscuți. Eu i-am zis: ‘du-te cu alta dacă te-ai îndrăgostit, că mă îndrăgostesc și eu. Da’ nu am voie?’ Fiecare și-a văzut de treburile lui după aceea. Nu se poate dragoste cu forța.

Eu i-aș zice să se liniștească, să înțeleagă că dragostea cu forța nu se poate, să își vadă de lucrurile ei, că nu se poate altfel. Toată lumea are probleme, dar nu sunt de acord cu bătăi în stradă, cu tot ce se petrece. Nu e frumos pentru copii… E păcat de copii.

Vă dați seama, copiii mai merg la școală, se spun tot felul. E păcat că sunt în situația asta, dar cred că Ana va trece și peste cumpăna asta. Peste un an o să și uite că s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Saveta Bogdan, pentru Fanatik.ro.


Publicat

în

de către

Etichete: