Șerban Copoț a aflat că mama sa are cancer! Femeia și-a ținut boala ascunsă de copiii ei: ”Nu a vrut să…”

Serban Copoț trece, în aceste momente, prin clipe grele, după ce a aflat că mama lui suferă de cancer. Prezentatorul TV a făcut anunțul trist, în care a menționat că femeia le-a ascuns acest lucru copiilor ei.

Prezentatorul TV trece prin momente cumplite alături de familia lui, după ce a aflat că mama lui suferă de cancer de ceva timp. Femeia a ales să îi protejeze pe el și frații lui de această boală cruntă, astfel că aceștia au aflat abia acum. Șerban Copoț a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, unde i-a sfătuit pe cei ce îl urmăresc să aibă grijă de familiile lor.

Șerban Copoț a aflat că mama lui suferă de cancer

Dincolo de postările sale cu care îi încântă des pe fanii săi, Serban Copoț a făcut un anunț care i-a șocat pe mulți dintre urmăritorii săi de pe Facebook. Prezentatorul TV a anunțat că tocmai a aflat că mama lui suferă de cancer, boală pe care a ținut-o ascunsă de el și de frații lui. Mai mult, acesta a menționat faptul că nu a învinovățit-o pe mama lui de alegerea pe care a făcut-o.

În postarea sa de pe Facebook, Șerban Copoț le-a povestit urmăritorilor săi despre momentul tragic prin care trece, cu scopul de a-i motiva să aibă grijă din ce în ce mai mult de familiile lor. Mai mult, acesta a menționat că face acest lucru chiar dacă frații lui nu vor fi de acord.

”Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi. Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat”, a transmis Șerban Copoț pe Facebook.

Prezentatorul TV nu și-a învinovățit mama pentru alegerea de a-și ascunde boala

Chiar dacă este un moment greu, Șerban Copoț a reușit să o înțeleagă pe mama lui în alegerea de a-și ascunde această boală cruntă față de el și de frații lui. Mai mult, acesta spune despre femeia care i-a dat viață că este foarte puternică pentru că a reușit să ducă singură această suferință.

”Exista mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru – nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România… nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit „să o cert” pentru că nu mai avea sens. Ca să intelegeți, locuieste cu familia in aceeaşi curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitata rar sau sunată din când în când. Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirată acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți. Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat in decizia ei de a ține ascunsă boala. Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă”, a adăugat prezentatorul TV.

Mama lui a trecut deja printr-o operație

În ceea ce privește stadiul bolii mamei lui Șerban Copoț, acesta a anunțat că mama lui a trecut deja printr-o operație, în urma căreia este bine, iar acum urmează un tratament. Despre această perioadă grea, prezentatorul TV spune că l-a ajutat să-și redescopere dragostea față de prieteni și cei apropiați.

”Cert este că a trecut prin operație, este bine acum şi vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În acelasi timp am redescoperit dragostea şi grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă. O parte din drum a fost incheiată şi acum pornim pe drumul lung şi anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă şi încurajați-i să vă spună lucruri de genul ăsta. Multă sănătate!”, a spus Șerban Copoț.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns