Șerban Huidu, implicat într-un accident rutier în București

Mașina condusă de prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a lovit un alt autoturism marți, 21 noiembrie, în jurul orei 18.30, pe Calea Giulești, la intersecția cu strada Boișoara, au declarat surse din Poliție pentru Libertatea.

Șerban Huidu s-a prezentat în jurul orei 19.15 la Biroul Accidente Ușoare și le-a spus polițiștilor că a fost implicat într-o tamponare soldată cu pagube materiale, susțin sursele citate.

Accidentul s-a produs lângă Maternitatea Giulești, aproape de Podul Basarab
El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliția a stabilit că Șerban Huidu a fost vinovat și a fost amendat cu 580 lei și penalizat cu 3 puncte, susțin sursele citate.

12 ani de la accidentul în care au murit 3 persoane

Pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a mai fost implicat într-un accident auto, pe raza localității Timișu de Sus, județul Brașov.

Procurorii au stabilit că, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, realizatorul TV a intrat pe contrasens și a lovit o Dacie Logan care venea din sens opus. În urma impactului, au murit trei persoane din Logan.

În februarie 2013, Şerban Huidu a fost condamnat definitv la patru de ani de închisoare cu suspendare și a avut interdicţia de a conduce timp de 6 ani.


Publicat

în

de către

Etichete: