Sfârşitul lumii, prevestit de părinţii Ilie Cleopa, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca. Dezvăluiri teribile despre semnele Apocalipsei: „Bomba cu neutroni va distruge omenirea în cinci luni”

Mulţi au fost cei care, de-a lungul vieţii lor, atunci când necazurile îi copleşeau, îşi îndreptau paşii către locurile în care sălăşluiau marii duhovnici ai României. Primeau de la aceştia întotdeauna îndrumările cele mai bune. Îi amintim doar pe părinţii Ilie Cleopa, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca, duhovnici cu har dumnezeiesc, înzestraţi cu darul înainte-vederii.

Sfârşitul lumii a fost una dintre temele abordate de aproape toţi preoţii cu har ai ţării noastre. Cu glasuri profetice, aceştia au vorbit adesea despre semnele apropierii Apocalipsei. Progresele ştiinţifice, hulirea preoţilor şi a Bisericii, negarea lui Dumnezeu, răutatea au fost principalele semne ale sfârşitului lumii profeţite de cei trei duhovnici.

Sfârşitul lumii în viziunea părintelui Ilie Cleopa: „Bomba cu neutroni va distruge omenirea în cinci luni”

Părintele Ilie Cleopa slujea şi sălăşluia la Mănăstirea Sihăstria din judeţul Neamţ. Preotul se referea la progresele tehnice ca la una dintre minunile satanei.

”Când vei vedea că din paie uscate de grâu îţi face pâine proaspătă şi, din viţă uscată de vie, îţi face să curgă vinul cel mai bun. Vor face multe minuni cu puterea satanei, încât cei care nu sunt întemeiaţi în credinţă vor zice: Măi, ăştia sunt de la Dumnezeu!”, se arată într-una dintre aceste profeţii consemnată în cuvântul-ortodox.ro.

Părintele a profeţit Apocalipsa care va veni în urma unui război neutronic.

„Nu vor vătăma copacii, nici florile, nici răsadurile şi nici ierburile. Ci numai pe oameni cinci luni de zile îi va vătăma. Atât o să dureze războiul neutronic. Cinci luni de zile n-ai să te poţi păzi nici în casă, nici în beci, nici în apă, nicăieri, nicăieri. Unde te-a ajuns… distruge. Asta-i bomba cu neutroni. Toate-s scrise, fraţii mei”, spunea părintele Ilie Cleopa.

Cum vedea părintele Ilarion Argatu sfârşitul lumii: „Oamenii îşi vor vinde sufletul, vor dispărea dragostea şi mila”

Părintele Ilarion Argatu de la Mănăstirea Cernica a indicat şi el semnele care anunţă Apocalipsa:

”Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi”, profeţea preotul.

Mai mult decât atât Ilarion Argatu a spus că o catastrofă va veni peste România dar şi peste alte ţări aducând sfârşitul. Duhovnicul de la Cernica spunea că a avut o viziune privind sfârşitul lumii. Conform acestei viziuni, Bucureştiul se afla sub dărâmături, nu mai existau nici oameni şi nici animale. Doar şapte oameni mai rămâneau în viaţă, iar aceştia erau îmbrăcaţi în alb, semn al curăţeniei.

”Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni.

Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguţă, masa era aranjată. Jos lângă aragaz un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune şi spătar haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă. M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu.

Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometri. Toţi erau îmbrăcaţi în haine albe, semn că numai atâţi drepţi s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul.

Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost 7 oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau îmbrăcaţi în haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţi şi la câmpii şi clădiri dărâmate ca la cutremur”, profeţea părintele Argatu.

Părintele Arsenie Boca, despre Apocalipsă: „România va fi înconjurată de flăcări”

Pentru Arsenie Boca, sfârşitul lumii va veni odată cu progresele ştiinţifice şi cu uitarea credinţei. ”Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!

Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, descria Sfântul Ardealului într-una dintre profeţiile sale.


Publicat

în

de către

Etichete: