Sicriul Reginei Elisabeta a ajuns la Palatul Buckingham. Cortegiul funerar a fost întâmpinat de Familia Regală

Sicriul Reginei Elisabeta a ajuns la Palatul Buckingham

Sicriul Reginei Elisabeta a ajuns la Palatul Buckingham. Regele Charles III, Prințesa Anne, Prințul Edward, Prințul Andrew și nepoții reginei au întâmpinat cortegiul funerar.

Mii de oameni s-au strâns pe marginea străzii pe care este transportat sicriul Reginei Elisabeta spre Palatul Buckingham.

Mesajul Prințesei Anne după ce a însoțit sicriul mamei sale în avion
Prințesa Anne, cea care a acompaniat sicriul Reginei Elisabeta în avion, a transmis un mesaj la aterizare.

„A fost o onoare și un privilegiu să o acompaniez în ultimele sale călătorii. A fost un noroc să împărtășesc ultimele 24 de ore din viața dragii mele mame. Mărturisirea iubirii și respectului arătat de atât de mulți oameni în aceste călătorii a fost înălțător. Cu toții vom împărtăși amintiri unice. Ofer mulțumirile mele fiecărei persoane care ne simte pierderea. Ni s-a amintit cât de mult din prezența ei și din contribuția ei la identitatea noastră națională le-am apreciat îndeajuns. Sunt, de asemenea, recunoscătoare pentru susținerea și înțelegerea oferită dragului meu frate Charles care a acceptat responsabilitățile adăugate ale monarhiei. Pentru mama mea, regina, mulțumesc”, a spus Prințesa Anne.


Publicat

în

de către

Etichete: