Simona Halep divorțează de soțul ei, Toni Iuruc. Motivul pentru care au decis să meargă pe drumuri separate

Despărțire șoc în lumea sportivă! Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, au decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze la mai puțin de un an de când au decis să-și unească destinele. Potrivit prosport.ro, cei doi au luat decizia de comun acord și vor alege să se separe la notar.

Vestea care șochează pe toată lumea! Campioana noastră și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze. Anul trecut, pe 15 septembrie, cei doi au spus marele „DA!” în fața ofițerului de stare civilă.

Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, divorțează!

Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, au decis să divorțeze de comun acord. Potrivit prosport.ro, cei doi se vor separa la notar, cel mai probabil, în cursul zilei de joi, iar fiecare va merge pe drumul său.

Simona Halep nu vor avea nimic de împărțit, asta pentru că cei doi au discutat încă de la început că în cazul unei separări vor pleca exact așa cum au intrat în relație. Sportiva vrea ca totul să se întâmple într-o mare discreție, motiv pentru care nu a oferit detalii despre divorț până acum.

Ce decizie au luat părinții Simonei Halep

Și cum o astfel de veste a șocat pe toată lumea, și părinții Simonei Halep au fost afectați, iar cei doi ar fi insistat să își mai ofere o șansă, motiv pentru care au mers într-o vacanță, în Grecia, în această vară, însă nici acest lucru nu a ajutat cuplul să își rezolve problemele.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat anul trecut, pe data de 15 septembrie, iar anul acesta pe 13 noiembrie cei doi voiau să se căsătorească religios, însă lucrurile au fost date peste cap, asta pentru că cei doi vor fi prezenți la divorț.


Publicat

în

de către

Etichete: