Soția lui Alexandru Arșinel a depus o coroană de flori superbă. Marilena i-a transmis un ultim mesaj: „Te voi iubi mereu”/ FOTO

Soția actorului Alexandru Arșinel, Marilena, i-a adus un ultim omagiu acestuia. Cea care i-a fost parteneră de viață artistului mai bine de jumătate de secol a adus o coroană de flori superbă la Teatrul „Constantin Tănase”, unde este vegheat trupul neînsuflețit al soțului ei.

Cu puțin timp în urmă, Marilena Arșinel a depus o coroană de flori suberbă lângă sicriului marelui actor, care se află în aceste momente la Teatrul „Constantin Tănase” din Capitală. Soția lui Alexandru Arșinel i-a scris acestuia și un ultim mesaj de dragoste pe panglica coroanei de flori.

Soția lui Alexandru Arșinel a depus o coroană de flori superbă lângă sicriul actorului

Lângă sicriul celebrului actor s-au strâns zeci de coroane de flori de la toți cei care l-au iubit și l-au apreciat pe parcursul vieții. Una dintre ele a ieșit în evidență cu ușurință, fiind făcută din orhidee, peste care a fost scris un mesaj emoționant chiar din partea soției regretatului artist.

„Te voi iubi mereu!” Soția Marilena”, este mesajul scris pe coroana de flori depusă de soția regretatului actor Alexandru Arșinel.

Vineri, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase”. Pe parcursul zilei de sâmbătă, fanii și toți cei care își doresc să-și ia „adio” de la actor o pot face în locația care i-a fost ca o a doua casă.

Când va fi înmormântat

Actorul va fi înmormântat la duminică, 2 octombrie, la cimitirul Bellu. Locul său de veci nu va fi pe aleea ariștilor, ci în apropierea celei destinate scriitorilor, unde Alexandru Arșinel a cumpărat locul cu mai mulți ani în urmă.

Mai exact, mormântul actorului se află pe aleea principală de lângă capelă, iar el a avut grijă din timpul vieții să scrie pe monument numele și anul nașterii lui, dar și datele soției lui.

Alexandru Arșinel s-a stins după ani de zile în care a dus o luptă aprigă cu mai multe probleme de sănătate grave. A stat mai mult prin spitale în ultima perioadă a vieții sale, iar cu doar câteva săptămâni înainte de a muri a fost internat într-un centru de îngrijiri paliative.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns