Soțul Getuței Sterp provine dintr-o familie înstărită. Cum arată casa în care a locuit Sebastian Craciunescu până să se însoare și cine sunt părinții lui

Geta Sterp s-a casatorit civil si religios cu alesul inimii sale, Sebastian Craciunescu. Cei doi au facut nunta mare in urma cu cateva zile.

Mama Geta și-a crescut și educat cei patru copii cu multa credință de Dumnezeu și pe fiecare i-a educat în așa fel încât să respecte și să fie respectați de oameni, dovada că toți frații Sterp se afla pe buzele consătenilor și nu numai doarece de fiecare data au pus osul la treaba și au făcut mereu un bine aproapelui lor.

Cum arata casa mirelui Sebastian Craciunescu, sotul Getutei Sterp

Însă, și când a fost vorba de viață personala, mama Geta a știut să le insufle respectul de sine și cei doi copii care s-au căsătorit până acum, Ileana și Geta și-au ales tovarăși de drum în viață oameni gospodari și cu simțul responsabilității.

Fiica cea mica a mamei Geta și-a ales un soț pe măsură ei. Sebastian și-a respectat întotdeauna iubita și încă de la începutul relației celor doi, mereu a fost o persoana discreta și nu i-a plăcut niciodată să fie în centrul atenției. Mai mult, tot clanul Sterp l-au integrat în familie că și când ar fi fost dintotdeauna printre ei și mai mult, la rândul ei, Getuta este foarte apropiata de familia lui.

La un moment dat, tânără a fost surprinsa mâncând cu pofta dintr-o plăcintă pe care bunica lui sebi tocmai ce o făcuse: „Când face bunica lui Sebi plăcinte, s-o terminat șmecheria.”

Cine este familia lui Sebastian Craciunescu

Și unde mai pui că cei doi miri sunt extrem de tineri, Sebastian împlinind în urma cu câteva luni 20 de ani, iar Getuta 24 de ani: Sebi are niste părinți foarte tineri și trăiesc toți bunicii, a dezvăluit Ileana Sterp la un moment dat. Mai mult, toată familia lui Sebi are o gospodărie impresionanta, acest lucru observandu-se în momentul în care nașa Ileana a mers să îl ia pe ginere de acasă. Gospodăria are o curte impresionanta și mai multe dependințe, întocmai că cea a mamei Geta. Cele doua familii se înțeleg foarte bine și mereu sunt prezente la evenimentele speciale care au loc în viețile lor. Iar părinții lui Sebi, de altfel foarte tineri, după cum spunea și Ileana, au fost impecabili. Mama mirelui arătând de pe coperta unei reviste.

Mama mirelui Sebastian Craciunescu, desprinsa de pe coperta unei reviste de moda la nunta fiului ei

Impresionat de povestea lor de dragoste, Culita Sterp a și realizat în videoclip în care cei doi proaspăt însuratei sunt protagoniști. De când se cunosc, Sebi i-a făcut nenumărate declarații de dragoste în public Getei Sterp, iar mama Geta este foarte încântată de ginerele ei:” Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume”

„O sa te iubesc o viața, nu câteva minute, zile, luni sau ani, o viata, pentru ca meriți, mi-ai dovedit și am simțit asta sau „Te iubesc frumoasa mea”, sunt cateva din mesajele lui Sebastian pentru Geta Sterp. Nici sora celebrilor frati Sterp nu se lasa si pe retelele de socializare isi declara iubirea fata de Sebastian: „Dragostea trebuie sa fie sinceră. Urăște ce este rău, ține-te strâns de ce este bine,” sunt doar cateva din mesajele de iubire ale lui Sebastian pentru Geta.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns