Sute de artiști, prieteni și fani l-au condus pe ultimul drum pe Nosfe. ADDA: „Un om extraordinar de bun, de talentat, de muncitor… A plecat mult prea devreme”

Sute de oameni, printre care și zeci de artiști, și-au luat adio de la Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați trapperi din România, care a murit fulgerător, la doar 37 de ani. Familia, prietenii și fanii i-au adus un ultim omagiu, iar soția sa, vizibil afectată, a îngenuncheat câteva minute în fața tabloului cu fotografia artistului.

Darius Vlad Crețan a fost înmormântat în cimitirul Bisericii Izvorul Tămăduirii din Dumbrăveni, după slujba oficiată de mai mulți preoți.

Printre artiștii care au venit să îi aducă un ultim omagiu lui Nosfe s-au numărat Cabron, Shift, Ruby, Macanache, Andrei Bănuță, Speak și Ștefania, ADDA și soțul său Cătălin, Liviu Teodorescu, Jo și Juno, Raluka, Marius Moga, What’s UP, DOC, Skizzo skillz, Nane și vloggerul Alex Ghidush.

”A fost un om extraordinar de bun”
Colegii săi au vorbit cu lacrimi în ochi despre Nosfe, care le-a fost mai mult decât un coleg de breaslă.

„Un om extraordinar de bun, de talentat, de muncitor…Un om care a plecat mult prea devreme. Ar trebui să se schimbe multe lucruri la nivel de industrie, nu poți să învinovățești artistul pentru că vrea să trăiască, să se întrețină, să bucure lumea în același timp și să își urmeze și visul. Azi, nu e despre noi, este despre el și sper să ajungă în brațele lui Dumnezeu, să aibă un drum cât mai lin. De fapt, cu siguranță va fi așa, pentru că a fost un om extraordinar”, a spus ADDA.

„Era pe bune. Pentru unii dintre noi, contează asta. Avem multe amintiri cu el, dar, să nu vă supărați, rămân ale noastre”, a spus cântărețul de hip-hop DOC.

La finalul înmormântării, în memoria lui Nosfe au fost ascultate câteva melodii ale artistului.

Darius Vlad Crețan, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați trapperi din România, a murit sâmbătă noapte, în urma unui infarct, la scurt timp după un concert cu trupa Șatra Benz. Lui Nosfe i s-a făcut rău chiar în timpul concertului, le-a spus colegilor de trupă că simte ceva în piept, a coborât de pe scenă și a plecat acasă, unde nu după mult timp a fost găsit prăbușit, fără suflare, de către soția sa.

Colegii de trupă vorbesc de efortul fizic pe care l-a făcut, de orele târzii la care se culca zilnic și de munca aproape fără pauze, totul suprapus peste perioada foarte agresivă emoțional din ultimii doi ani.

Sursa gandul.ro


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns