Toată lumea a observat asemănarea izbitoare dintre băiețelul Vlăduței Lupău și fiul lui Culiță Sterp. Incredibil ce i-a spus Adi Rus artistului, chiar la botezul lui Iair

Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, a rămas surprins de asemănarea izbitoare dintre fiul lui și băiețelul lui Culiță Sterp. Reacția neașteptată pe care a avut-o chiar la botez.

În familia Vlăduței Lupău a fost mare sărbătoare în urmă cu trei zile. Artista și soțul ei l-au botezat pe micuțul Iair, în vârstă de doar 2 luni. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru de poveste, pregătit în detaliu de unii dintre ce mai buni organizatori de la noi din țară.

Tot atunci, îndrăgita interpretă de muzică de petrecere a postat și prima imagine cu chipul fiului ei. Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat apară, aceștia au observat asemănarea izbitoare dintre cel mic și băiețelul lui Culiță Sterp.

Fiul Vlăduței Lupău seamănă izbitor cu fiul lui Culiță Sterp

Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, a recunoscut că fiul lui seamănă izbitor cu băiețelul lui Culiță Sterp, ba chiar i-a recunoscut acest lucru artistului.

La scurt timp de la botezul micuțului Iair, Culiță a fost invitat într-o emisiune televizată, alături de partenera sa, unde, la un moment dat, a adus în discuție asemănarea dintre băiatul Vlăduței Lupău și Milan, fiul său.

„Ca o coincidență așa, seamănă foarte mult copilul Vlăduței cu copilul nostru.

Când am fost la botez aseară, zicea Adi (n.r- soțul Vlăduței Lupău) către mine: Unde ai fost în decembrie?”, a spus Culiță Sterp amuzat, în direct.

Fanii celor două cupluri nu au putut trece cu vederea asemănarea dintre cei doi copii. Pe rețelele de socializare, în dreptul în dreptul fotografiilor pe care Vlăduța Lupău le-a postat cu fiul ei, internauții nu s-au putut abține să nu sublinieze acest aspect: „Nu știu ce a zis Adi, dar primul meu gând când am văzut poza: ‘wow, seamănă leit cu Milan(…)’.

Oare doar mie mi se pare?” , „Și mie mi se pare că seamănă cu Milan” , „Sunteți binecuvântați! Domnul să aibă grija de voi! Copil minunat și binecuvântat, părinți minunați și binecuvântați! Domnul v-a binecuvântat pe voi cu minunea asta de băiețel și pe el cu niște părinți minunați!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor, publicate în mediul online.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns