Tragedie după tragedie înainte de Paște. Încă un copil din București a murit, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Fabian s-a stins din viață în spital: ”Toată durerea…” 

Încă o tragedie a provocat o durere greu de imaginat în sufletul unei familii din București. Fabian s-a stins din viață la o vârstă fragedă, după o lungă luptă cu cancerul. Familia lui edte împietrită de durere, după un an întreg în care tot ce au sperat a fost să se vindece de boala cruntă. Veștile tragice au venit, însă, tocmai în Joia Mare.

Încă un copil a devenit victima cancerului, înainte de Paște. Fabian a fost diagnosticat cu boala cruntă în urmă cu un an, iar de atunci a început o luptă mai grea decât și-ar putea imagina oricine. În cele din urmă, organismul său a cedat, iar copilul s-a stins din viață la o vârstă fragedă.

Încă un copil a murit după o luptă grea cu cancerul

Fabian a fost înconjurat de o mulțime de oameni dragi, inclusiv de familia lui, care a sperat că băiatul se va vindeca. În urmă cu un an, acesta a fost diagnosticat cu o tumoră embrionară a sistemului central, iar în Săptămâna Mare, starea lui s-a agravat mai mult ca niciodată.

Băiatul era internat la Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu din București și în Joia Mare și-a dat ultima suflare.

Familia lui Fabian se pregătește acum să își ia rămas bun de la el, la o vârstă la care niciun copil nu merită un astfel de sfârșit. Cu toții sunt copleșiți de durere și încearcă să treacă peste această tragedie.

”Dumnezeu să te odihnească în pace, să îți ia toată durerea cu care au luptat un an de zile. Te iubesc mult, inima mea, Fabio al meu”, a scris un apropiat al familiei.

Băiatul era pasionat de box

Fabian era pasionat de box și făcea parte dintr-o echipă unde practica acest sport. Antrenorul său și colegii de la box au fost alături de Fabian până în ultimele momente din viața lui, până când s-a stins din viață. Fabian a fost vizitat în spital de colegii lui, care au luptat împreună cu el.

”Acum câteva ore, am trăit cele mai grele momente din viața mea. Am barbă albă… am avut multe greutăți, dar nici una nu a fost ca ce am trăit acum câteva ore, nici măcar la Colectiv. În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de Faby, copilul de la mine de la sală, unde el a practicat boxul chiar și când era foarte bolnav.

El, acum câteva ore, a plecat la Bunul Dumnezeu. După foarte mult chin și durere, știam ca astăzi urmează finalul. Știam. Simțeam ne rugăm neîncetat, ne dădeam curaj toți”, a spus antrenorul lui Fabian.


Publicat

în

de către

Etichete: