Tragedie fără margini înaintea unei nunți. Mai mulți oameni au murit după ce au consumat alcoolul de la petrecere

O nuntă s-a transformat într-un coșmar, după ce mai mulți invitați au decedat chiar înainte de petrecere. Din primele informații, aceștia ar fi gustat din băutura cumpărată pentru marele eveniment, dar s-a dovedit a fi un adevărat pericol. Oamenii legii chiar ar fi arestat deja și un suspect.

Nunta care a devenit un coșmar

Nunta ar trebui să fie unul dintre cele mai frumoase eveniment din viața unui om. Mai sunt și situații, însă, când se transformă într-un mare coșmar și amintirile cu care rămen sunt unele extrem de dureroase.

O tragedie a avut loc la o ceremonie de nuntă în Indonezia, unde bucuria evenimentului s-a transformat într-un coșmar în urma decesului mai multor invitați. Mai multe persoane și-au găsit neașteptat sfârșitul, după ce participanții au consumat băuturi alcoolice de contrabandă.

Întâmplarea șocantă a avut loc sâmbătă, în districtul Subang, în provincia Java de Vest. Conform informațiilor oferite de reprezentanții spitalului, 18 victime au ajuns la spital în stare gravă, după ce au consumat din băuturile pentru nuntă.

Când medicii au făcut investigații, atunci a ieșit adevărul la iveală. În urma controalelor amănunțite, s-a constatat că alcoolul pregătit pentru petrecere a fost cel ce i-a adus în acea stare pe invitați.

Nuntașii au decedat de la alcool

În primă fază, au ajuns18 persoane la spitalul general public din districtul Subang, S-a constatat că au consumat alcool de contrabandă, motiv pentru care starea acestora s-a înrăutățit rapid.

Au murit, pentru început, 11 persoane, așa cum a anunțat Wawan Gunawan, purtătorul de cuvânt al unității medicale. În continuare 7 persoane au rămas sub stricta supraveghere a medicilor.

„Cinci persoane se află sub observaţie, iar 11 au murit la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt.

O altă victimă ar fi decedat imediat ce ar fi ajuns la spital. O alta și-a găsit și ea sfârșitul când a plecat acasă. A cerut să fie externată, dar organismul a cedat la scurt timp după ce a ieșit din spital.

În continuare, patru persoane sunt în stare critică la spital și șansele lor sunt reduse. Un alt pacient este în curs de recuperare și medicii spun că își va reveni, dar va rămâne cu sechele.

„Patru pacienţi se aflau în stare critică, iar al cincilea, în curs de recuperare”, a transmis purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, Wawan Gunawan.

A fost arestat un suspect

Conform investigațiilor preliminare, organizatorii evenimentului de nuntă sunt suspectați că au procurat băuturi alcoolice de contrabandă. Participanții la petrecere au consumat aceste băuturi, iar consecințele au fost tragice pentru un număr mare de invitați, care s-au stins din viață.

Te-ar putea interesa și: Un bărbat căsătorit de 10 ani a descoperit din întâmplare după o vizită la medic că este de fapt femeie. Cum a fost posibil

Un individ suspect a fost reținut și condus la interogatoriu, conform declarațiilor reprezentantului poliției din Subang Ariek, Indra Sentanu. Acesta va explica de ce s-a ajuns aici și ce ingrediente a folosit pentru a face băuturile mortale.

Problema alcoolului contrafăcut nu este deloc nouă în Indonezia, pentru că astfel de evenimente au mai avut loc în trecut. Mai multe persoane și-au pierdut viața după ce au consumat băuturi alcoolice pregătite în moduri nepotrivite, care nu se găsesc în magazine.

Deși băuturile alcoolice sunt disponibile în magazinele din marile orașe, taxele impuse asupra lor sunt extrem de mari, ceea ce duce la prețuri exorbitante. Această situație a determinat mulți indonezieni să producă ilegal băuturi alcoolice, care, din păcate, pot fi extrem de periculoase, deși sunt mult mai ieftine decât cele originale.


Publicat

în

de către

Etichete: