TRAGEDIE ÎN ROMAN! O FAMILIE, CARE SE ÎNTORCEA DE LA RACLA SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA, A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER GRAV

O femeie însărcinată, soțul ei, fetița lor de 9 ani şi un nepot de 11 ani și-au găsit sfârșitul împreună ieri, 13 octombrie. Familia se întorcea de la pelerinajul închinat Sfintei Cuvioase Parascheva, atunci când maşina în care se aflau s-a lovit violent de o dubiţă.

Doi soţi, băiatul lor în vârstă de 9 ani, dar şi un nepot cu doi ani mai mare, au pierit într-un grav accident petrecut pe Drumul European E85, în apropierea localităţii Săbăoani, din Neamţ. Singurul din familie care a supravieţuit este băiatul mai mare al celor doi soţi care are 14 ani şi a fost dus cu elicopterul la spital.

Din fericire, adolescentul este în stare stabilă, potrivit informațiilor oferite de către medicii de la Spitalul din Roman. Rămâne însă internat cu răni multiple, unele dintre ele destul de grave. Tot acolo a ajuns şi şoferul care conducea duba, un bărbat din județul Prahova, care este şi el în stare stabilă.

Băiatul de 14 ani a rămas fără familie. Tatăl adolescentului avea 35 de ani, mama sa, 30 de ani, fratele avea 9 ani, iar verișorul său avea vârsta de 11 ani. Cei cinci se aflau în autoturism, veneau dinspre Iaşi şi mai aveau în jur de 50 de kilometri înainte să ajungă acasă. Se întorceau de la pelerinaj, de la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Cine este de vină pentru moartea celor 4 persoane

Se pare că tatăl băiatului de 14 ani este cel responsabil pentru accident, după ce a ieşit de pe un drum secundar pe Drumul European 85, un drum cunoscut pentru multe accidente grave, şi nu s-a asigurat. Ajunse la faţa locului, echipajele de prim-ajutor i-au găsit doar pe şoferul de pe autoutilitară şi pe băiat conştienţi. Pentru ceilalţi nu s-a mai putut face nimic, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Mai concret, bărbatul s-ar fi urcat la volan, deşi se deplasa în cârje, după un accident de muncă. Din cauza oboselii, cel mai probabil, când a vrut să iasă în şoseaua principală, el n-a mai dat importanţă indicatorul STOP. A virat fără să se asigure şi maşina în care se aflau a fost izbită în plin de o autoutilitară. Impactul a fost unul destul de mare. Autoturismul a fost împins de pe şosea şi s-a oprit într-un lan de porumb.

În urma acestui accident rutier, autoritățile din Roman au deschis un dosar penal.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns