Trei zodii carora Djuna le-a prezis o viata lunga si fericita

Generatia care a prins vremurile sovietice isi aminteste de faimosul vindecator si astrolog Djuna. La acea vreme, abilitatile psihice erau o curiozitate, iar numarul persoanelor cu un har magic era foarte limitat.

Pentru ce semne ale zodiacului a prezis Djuna o viata lunga si fericita

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Fericirea Gemenilor consta in natura lor usoara, capacitatea de a gasi cu usurinta un limbaj comun cu diferiti oameni. Nu le plac conflictele, ceea ce le face viata mult mai usoara, in timp ce sunt destul de greu de manipulat. Optimismul este arma secreta a acestei zodii, care ajuta atat la aranjarea vietii personale, cat si la afaceri. Oamenii sunt atrasi de Gemeni, fiind incarcati cu energia lor vitala, care se revarsa.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt un semn extrem de intentionat. „Vad scopul – nu vad obstacolele” – este vorba doar despre ei. Leii nu fac schimb pentru mici realizari, nu se intorc pentru a plange trecutul. Acest lucru le pastreaza nervii si sanatatea, ceea ce le permite sa traiasca nu numai mai mult, ci si mai bine. Datorita capacitatii naturale de a-si aprecia eforturile, acesti oameni nu se epuizeaza, nu fac mai mult decat este necesar. Leii isi trateaza cu adevarat propria persoana cu respect si dragoste.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Un alt semn care poate duce o viata lunga si fericita este Varsatorul. Oamenii care s-au nascut sub aceasta constelatie sunt originali, au gandire non-standard, prin urmare gasesc o solutie chiar si la acele sarcini complicate pe care altii nu le pot face fata. Varsatorii nu sunt tentati sa urmeze sfaturile cuiva, alegandu-si intotdeauna propria cale. Intuitia le spune directia care le va face viata plina si fericita.


Publicat

în

de către

Etichete: