Ultima mare dorință a lui Alexandru Arșinel: “Un singur lucru…”

Alexandru Arșnel s-a stins din viață în această seară, la vârsta de 83 de ani. Marele actor se afla internat în spital într-o stare foarte proastă. În ultima perioadă copiii lui au făcut tot posibilul ca tatăl lor să primească cele mai bune îngrijiri, dar starea sa s-a deteriorat rapid. Actorul a plecat cu o mare dorință în suflet.

Ce și-a dorit Alexandru Arșinel cel mai mult pe lume

Deseori actorul a vorbit cu sinceritate despre discuțiile pe care le are el cu Dumnezeu. Acesta a mărturisit de mai multe ori că nu îi cere nimic pentru el, ci tot ce își dorește este să o vadă mai bine pe soția lui. De ani buni este țintuită la pat și se confruntă cu probleme grave de sănătate, motiv pentru care Arșinel și-ar fi dorit să o vadă mai bine.

„I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lume, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: ‘Doamne, ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă puțin mai bine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine’”, spunea cu lacrimi în ochi actorul.

Ce boală are soția lui Arșinel

Marilena a fost o femeie extrem de frumoasă, care l-a cucerit pe actor, dar pentru care viața nu a fost deloc blândă.

Din păcate, soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața și care a imobilizat-o la pat. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut direct în cap. De atunci, este dependentă de cei din jur și nu se descurcă deloc singură, fiind într-un scaun cu rotile. Acum ea a rămas singură, după moartea iubitului actor român.


Publicat

în

de către

Etichete: