Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner. Surpriză pentru fanii actriței. Nimeni nu se aștepta la asta

Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner. După ce ani de zile s-a luptat cu cancerul, actrița a pierdut lupta. La doar 50 ani, s-a stins din viață pe patul de spital din Franța. Ea a lăsat în urmă o fiică de numai 15 ani, care i-a fost alături până în ultimul moment.

Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner. Rămasă acum fără mamă, Rita va fi crescută de sora artistei sau de tatăl ei, Rocco Sedano, primul soț al Ronei.

Rita Sumalya s-a născut în Franța și este rodul iubirii Ronei Hartner cu dansatorul argentinian Rocco Sedano. Regretata actriță a decis să se despartă de acesta la scurt timp după nașterea fiicei, deoarece era gelos și nu a dorit să se căsătorească releigios cu ea.

Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner

Chiar dacă puțină lume se așteaptă la asta, ei bine, Rona Hartner va fi adusă în țară și va fi înmormântată de Ziua Națională, în cimitirul Bellu Catolic din Capitală. Slujba va începe la orele 12.

Actrița a mai fost căsătorită cu Herve Camilleri, ceremonia având loc în Franța, însă în 2021, după trei ani de relație, au decis să divorțeze. Rona spunea atunci că i-a oferit fostului soț tot ce a cerut, iar ea a păstrat doar casa de pe Coasta de Azur.

Care au fost ultimele cuvinte ale regretatei Rona Hartner

Rona Hartner i-a dat vestea cruntă fiicei sale, iar acest lucru a adus multe lacrimi și suferință în sufletul ei. Actrița a sperat până în ultima clipă că își va reveni și va învinge cancerul, așa cum a făcut-o și în trecut.

În momentul când și-a văzut fiica plângând, a încercat să îi ridice moralul, să fie optimistă că totul va fi bine. Artista i-a spus că dacă murea în acel moment, ar fi fost foarte tristă ș i-ar fi dus dorul foarte tare.

”Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner fiicei sale.


Publicat

în

de către

Etichete: