Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița își cumpărase locul de veci încă din vară

Rona Hartner a murit astăzi, la 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu nemilosul cancer.

La doar 50 de ani, Rona Hartner s-a stins din viață după o luptă aprigă cu cancerul.

Actrița s-a chinuit cu o tumoare la plămâni și încă șapte pe creier.

Unde va fi înmormântată Rona Hartner

Rona Hartner a fost anunțată de mult de medici să se pregătească de moarte, motiv pentru care și-a cumpărat chiar și loc de veci. Actrița s-a pregătit cu totul pentru moartea ei și s-a stins din viață astăzi, la 50 de ani, cu familia alături de ea până la ultima răsuflare.

„Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier”, povestea, acum ceva timp, Rona Hartner.

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul la 50 de ani

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a pierdut astăzi lupta cu cancerul. Apropiații actriței, dar și cei care o admirau, sunt șocați și îndurerați de veste.

Cu doar o zi în urmă, sora Ronei Hartner transmitea un mesaj pe Facebook prin care anunța pe toată lumea că situația este gravă și că actrița își trăiește ultimele clipe.

„Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe.

Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, este mesajul transmis de sora Ronei Hartner.

La puțin timp după anunțul făcut de sora actriței, fanii i-au transmis diverse mesaje pe pagina ei, gânduri bune și incurajări, sperând că aceasta își va reveni și le va citi.

„Rona, te iubim, om frumos!/ Rona thinking of you. You are a very important person in my life (Rona, mă gândesc la tine. Ești o persoană foarte importantă în viața mea)/ Rona, te iubim, cu toată inima ne rugăm și suntem cu tine!/ Curaj, Rona!”, sunt doar câteva dintre urările pe care le primise Rona Hartner înainte să moară.


Publicat

în

de către

Etichete: