Unde va locui Rita Hartner, după trecerea în neființă a mamei sale, Rona Hartner: „Nimeni nu poate să înlocuiască mama”

În vârstă de 15 ani, Rita își va trăi acum adolescența și întreaga viață fără mama sa. 

Ce se va întâmpla cu Rita, fiica Ronei Hartner

Rona Hartner a lăsat în urmă o fiică, pe nume Rita, în vârstă de 15 ani, care va trebui să facă față singură vieții, după ce mama sa a trecut în neființă, în urmă cu câteva zile.

Rona Hartner, apreciata actriță și cântăreață, s-a stins din viață după lupte grele cu cancerul.

Rita va trebui să ia acum anumite decizii, cum ar fi unde va locui, după ce mama sa a decedat. 

Rita locuia în Franța și avea acolo toți prietenii. Astfel, aceasta a decis că va rămâne tot acolo, deoarece nu este singură și are alături persoane care o iubesc.

„ Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama, dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei.

Rona și Rita au avut o relație extrem de apropiată, adolescenta confesându-se întru totul mamei sale, iar actrița fiind extrem de mândră de fiica sa. Rita este fiica Ronei și a lui Rocco Sedano, un dansator argentinian, de care Rona s-a despărțit.

Rita a locuit împreună cu mama ei în Franța, însă a venit ocazional și în România, alături de mama sa.

În ceea ce privește educația adolescentei, Rona Hartner a decis să o retragă pe aceasta de la școală, iar apropiații cred că principalul motiv ar fi fost faptul că actrița știa că nu mai are mult de trăit. 

În acea perioadă, Rona mărturisea că Rita o însoțește în turnee și face orele online. 

„Fata mea se descurcă de una singură și, în același timp, anul ăsta, ne-am luat un an sabatic, mamă și fiică, să descoperim mai multe chestii împreună și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că, într-adevăr, la 18 ani, va pleca pe drumul ei. Între șapte ani și acum, a fost numai și numai la școală. De fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama, iar eu, ca artist, am simțit o suferință, totuși, destul de mare. Pentru noi, părinții, este foarte greu, când, tot timpul, facem această navetă. Chiar suferim enorm și poate și ei suferă”,  spunea Rona Hartner la „ Teo Show ”.


Publicat

în

de către

Etichete: