Vestea momentului despre Cristian Cioacă: soțul Elodiei Ghinescu este în libertate!

Cristian Cioacă este unul dintre cele mai interesante personaje ale momentului, considerat și periculos, de când soția lui este de negăsit și el este principalul vinovat. Vestea cea mare legată de celebrul polițist este că acesta se află acum în libertate, ceea ce a șocat pe toată lumea. S-a întors la familie, deși nimeni nu se aștepta.

Cioacă, în libertate pentru 24 de ore

Cristian Cioacă este unul dintre cei mai de temut bărbați din România. De când soția lui nu a mai fost găsită, toată lumea îl consideră un criminal și speră să înfunde închisoarea. A primit o pedeapsă de doar 15 ani, din care a ispășit deja 8, în lipsa trupului neînsuflețit al femeii, care niciodată nu a fost găsit. Se pare, însă, că fostul polițist este acum în libertate, veste ce a șocat pe toată lumea.

Un reporter de la televizor a anunțat că Cioacă este acum în libertate, dar doar pentru 24 de ore, timp pe care îl va petrece cu familia. Este a doua permisie de acest fel pentru bărbat, în doar trei luni, privilegiu de care nu au parte toți deținuții.

„Polițistul care a ucis-o pe Elodia Ghinescu este acum în permisie până mâine. Asta se întâmplă a doua oară în ultimele 3 luni de când beneficiază fostul polițist de 24 de ore de libertate.

Chiar dacă nu a existat niciodată un cadavru și nu și-a recunoscut niciodată faptele pe care le-a făcut, fostul polițist a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre, dar și de pentru violarea corespondenței electronice a soției sale, Elodia Ghinescu. Acesta a ispășit deja 8 ani de închisoare din pedeapsă de 15 ani și 8 luni”, a transmis un reporter Antena 3.

Cioacă, regim preferențial în închisoare

Se vorbește tot mai mult despre eliberarea mult mai devreme de termen a lui Cioacă. Anumite voci spun că bărbatul ar putea fi eliberat mai repede, fără a-și termina pedeapsa, lucru pe care și el îl așteaptă și pe care l-a cerut deja de mai multe ori.

Totodată, există informații cum că acesta chiar ar avea parte de un regim preferențial și șederea în închisoare nu ar fi deloc una grea. Avocata părinților Elodiei, Crina Radu, spune chiar că ar fi considerat o vedetă, ar fi respectat și chiar ar mai avea doar un singur coleg de cameră, în timp ce alții împart încăperea chiar și cu alte zeci.


Publicat

în

de către

Etichete: