„Vine bebe” Fanii sunt în extaz după nunta lui Carmen de la Sălciua și a lui Marian Corcheș! Detaliul din poze care nu a fost trecut cu vederea: „Văd o mână pe burtică”

Carmen de la Sălciua, după nuntă, și-a pus fanii pe jar.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au o poveste de iubire ce a trecut și prin foc, dar care a învins răutățile din jur, iar acum cei doi strălucesc unul la brațul celuilalt.

Astfel că, după o logodnă cu care s-au lăudat în spațiul public, în urmă cu o zi, cei doi au făcut și marele pas.

Carmen de la Sălciua ar putea fi însărcinată

În secret, artista și alesul inimii sale s-au căsătorit. Vestea că nunta este în plină desfășurare au făcut-o publică cu doar câteva momente înainte de a-și jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Așadar, ceremonia a fost una restrânsă, care s-a desfășurat departe de ochii curioșilor, dar la care au fost imortalizate multe momente cu cei doi proaspeți miri.

Astfel, imaginile din ziua nunții au ajuns imediat virale, iar fanii manelistei, deloc puțini la număr și foarte vigilenți, au observat rapid un mic detaliu ce i-a pus pe jar.

În una din imaginile de la nuntă, Carmen de la Sălciua își ține mâna pe burtă, lăsând astfel impresia că ar putea fi deja și însărcinată.

Cântăreața a purtat o rochie mulată, iar forma corpului nu o dă de gol în acest sens, însă internauții sunt siguri că în scurt timp în familia lor va

veni și un bebeluș, cel puțin asta spun ei că citesc pe chipul miresei.
„Văd o mână pe burtică! Casă de piatră”, „După sclipirea ochilor pare că vine bebe”, ”Casa să vă fie plină de fericire și copii sănătoși”, ”Așteptăm vestea cea mare”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Carmen de la Sălciua le-a primit de la fani în ziua nunții.

Dacă fanii artistei au văzut ori au presimțit bine, atunci este posibil ca declarațiile recente ale lui Carmen să se adeverească și în curând să dea tuturor o veste colosală.

Cum nunta a fost făcută deja, mai urmează doar să devină mamă, un lucru pe care și-l dorește foarte mult, dar pe care, credincioasă din fire, îl lasă în mâinile lui Dumnezeu.

„Singurul lucru despre care voi mai vorbi va fi venirea pe lume a unui copil, atunci când va fi, când va da Dumnezeu. Nu știu dacă la anul avem nuntă și copil, dar îmi doresc! Doamne ajută.”, a declarat Carmen de la Sălciua, conform Fanatik.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns