Violeta, îndrăgostită la 16 ani. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a făcut publice primele imagini cu iubitul ei

Violeta, la vârsta de 16 ani, trăiește sentimentele primei iubiri. Fata, fiica celebrei Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică, este admirată pentru frumusețea și inteligența sa, dar și pentru realizările remarcabile pe care le-a avut de-a lungul timpului. În prezent, a venit momentul să-și împărtășească și bucuria primei relații amoroase.

Recent, Violeta a surprins pe toți admiratorii ei postând un videoclip pe Insta Story alături de un tânăr. Cei doi se privesc în oglindă, iar apoi tânărul o ia în brațe și o sărută.

„Te iubesc, George!”, a scris ea în descrierea imaginilor, care au stârnit fără îndoială interesul și bucuria urmăritorilor.

Cu două luni în urmă, Andreea Marin a discutat despre momentul în care fiica ei va avea primul iubit, arătându-se pregătită pentru această etapă firească din viața unei tinere.

„Are 16 ani și este normal pentru vârsta ei să simtă atracție pentru cineva, sunt deschisă la acest lucru. Desigur, cu prudență, așa cum ar gândi orice părinte responsabil în aceste timpuri tulburi. Îmi doresc să o văd fericită și în siguranță”, a declarat vedeta pentru Fanatik.ro.

În același timp, Andreea Marin a subliniat că își acordă fiicei sale libertatea necesară pentru a-și explora și dezvolta propria viață, luând propriile decizii.

„Aceste aspecte sunt firești. Un adolescent trebuie să aibă posibilitatea să își croiască drumul către independență și să își câștige încrederea în sine. Totuși, ca părinte, trebuie să veghez asupra ei și să fiu acolo când este nevoie”, a adăugat ea.

Violeta, o adolescentă cu preocupări mature și alese, a primit recent o recunoaștere oficială pentru angajamentul său social, fiind voluntar într-un centru de reabilitare pentru tineri. Își dorește să urmeze o carieră în domeniul dreptului, în ciuda faptului că este pasionată de artă.

„Fac voluntariat într-un centru de reabilitare pentru adolescenți. Este o pasiune a mea și mă bucur să văd atâția oameni implicați într-o cauză atât de nobilă. Mi-a schimbat perspectiva asupra vieții și m-a făcut să înțeleg importanța credinței în viața mea”, a mărturisit Violeta în primăvara acestui an.


Publicat

în

de către

Etichete: