Cât câștigă un șofer de tir în 2024. Anunțul care a devenit viral pe grupurile de Facebook

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, această ofertă s-ar putea să ți se potrivească mânușă! Iată cât câștigă un șofer de tir în 2024.

Dacă te interesează să lucrezi ca șofer, această ofertă s-ar putea să te tenteze. În data de 28 august 2024, pe platforma OLX, a fost publicat un anunț de angajare de către o companie din Pitești care caută șoferi de tir pentru curse fixe în județul Argeș. Se oferă 10 posturi disponibile pentru ansambluri cap + semiremorcă basculantă.

„Angajăm soferi pentru Ansamblu Cap + semiremorca Basculanila”, scrie în anunț.

Tipul de contract este nedeterminat, iar programul este Full Time, între luni și vineri. Se lucrează și sâmbăta, dar la un interval de două săptămâni.

Permisul de conducere este cerut obligatoriu!

Salariul net variază între 5.500 și 6.500 lei, dar se calculează în funcție de cursele efectuate.

În anunț mai este specificat și o cerință foarte importantă: „Nu se doarme la cabină!”.

Cât câștigu un șofer STB

Ce salariu are un șofer de STB în anul 2024? Cancan.ro a intrat în posesia unui fluturaș de salariu valabil pentru prima lună a acestui an. În primul rând, se poate observa perioada pentru care s-a făcut plata lunară – și anume pentru luna ianuarie 2024. Pe fluturaș se poate observa că venitul brut realizat, pentru luna ianuarie 2024, a fost de 11.846 de lei. În acest sens, salariul net (din valoarea brută sunt scăzute taxele aferente), ajunge la 6.782 de lei. De altfel, un șofer STB a primit și 20 de tichete de masă, în valoare de 800 de lei.


Publicat

în

de către

Etichete: