Zodiile de femei protejate de Dumnezeu. Cine e binecuvântat

Zodiile de femei cu protecție divină. Nativii cărora Dumnezeu le este mereu aproape, le luminează mintea și le dă gânduri bune în cele mai grele momente din viață. Sunt patru zodii protejate de divinitate care știu că orice li s-ar întâmpla, cu încredere și speranță vor trece peste, pentru că la capătul drumului este întotdeauna o luminiță salvatoare.

Zodiile de femei protejate de Dumnezeu
Sunt patru zodii de femei protejate de către divinitate. Este vorba despre Gemeni, Fecioară, Lei și Săgetători.

Zodia Gemeni – Femeile născute sub acest semn zodiacal simt permanent protecția divinității. O voce pe care numai ele o aud le dă sfaturi prețioase atunci când sunt într-un impas. Gemenii nu sunt neapărat niște persoane bisericoase, dar au o relație bună cu Dumnezeu, cred în El și Lui îi cer ajutorul ori de câte ori întâmpină probleme. Fiecare acțiune pe care o întreprind are final fericit, deși nu întotdeauna curge lin, ba dimpotrivă, este un drum cu adevărat anevoios.

Zodia Fecioară – Femeile din zodia Fecioară își găsesc liniștea în conversațiile cu Divinitatea. Cer binecuvântare și o și primesc pentru că au grijă să mențină puternică legătura cu Dumnezeu. Trăiesc cu sentimentul că nimic rău nu li se poate întâmpla, sau cel puțin, dacă se întâmplă, vor găsi o portiță de ieșire din orice rău.

Femeile născute în semnul zodiacal al Fecioarei știu că sunt protejate de divinitate și tocmai de aceea simt în permanență nevoia să mulțumească pentru toate cele ce li se întâmplă în fiecare zi.

Zodia Leu se află sub protecția divinității

Zodia Leu – Femeile Leu își găsesc alinarea în rugăciunile către Divinitate. Sunt răsfățate și protejate și trăiesc cu impresia că sunt născute ca să facă lucruri mărețe în viață. Înainte de a lua o decizie mare, Femeia Leu cere sprijin Divinității și de fiecare dată consideră că primul răspuns care le vine în gând este cel de la Dumnezeu.

Zodia Săgetător – Femeile Săgetător sunt credincioase și trăiesc în spiritul de a face bine oricui, oricând și oriunde. În ciuda felului lor libertin și aventurier, sunt ancorate în credință. Sunt binecuvântate de divinitate și simt asta mai ales atunci când aleg instinctiv ocaziile perfecte. Nu ratează niciun tren care le aduce schimbarea în viață și sunt ferite de oameni toxici.


Publicat

în

de către

Etichete: