Horoscop Duminică, 15 mai 2022. Zodia care se desparte sau divorțează

Horoscop 15 mai 2022. Astrologii anunţă o zi problematică pe plan sentimental. Dacă unii nativi au parte de fluturi în stomac şi romantism, o zodie stă ca pe ace. Bunăstarea este ameninţată de o despărţire, poate chiar un divorţ.

Horoscop 15 mai 2022 Berbec

Pentru Berbeci totul va fi despre călătorii, drumeții și aventuri. Inspirația nu va lipsi, așa că e posibil să găsiți destinații interesante.

Horoscop 15 mai 2022 Taur

O schimbare de look e bine venită pentru Tauri. Acordați atenție mai mare modului în care arătați, și vă doriți o schimbare, atât fizică cât și intelectuală.

Horoscop 15 mai 2022 Gemeni

Gemenii s-ar putea să primească oferte de muncă de care ar fi bine să țină cont. Poate fi vorba de proiecte noi din care să câștigați mai mulți bani. 

Horoscop 15 mai 2022 Rac

Racii sunt printre preferații astrelor atunci când vorbim de planul amoros, așa că profitați dacă sunteți singuri.

Horoscop 15 mai 2022 Leu

Nativii Leu ar trebui să aibă grija la capitolul dragoste. Puteți răni prin cuvintele pe care le folosiți, așa că este bine să aveți răbdare. Pentru cei aflaţi deja în relaţii serioase se poate pune problema unei despărţiri sau chiar a unui divorţ. 

Horoscop 15 mai 2022 Fecioară

Fecioarele vor să schimbe regulile jocului. Este o zi bună pentru îmbunătățirea cunoștințelor, pentru reînnoire sau regăsire. Țineți cont de ce vă șoptește inima. 

Horoscop 15 mai 2022 Balanţă

Balanțele pot cădea ușor în excese. Indiferent dacă este vorba de mâncare, cumpărături sau orice altceva. Ar fi bine să vă temperați.

Horoscop 15 mai 2022 Scorpion

Gelozia nu este un cuvânt potrivit pentru a caracteriza Scorpionii, însă, se pare că se vor învârti in jurul ei. Mare atenție cum gestionați situațiile. 

Horoscop 15 mai 2022 Săgetător

Săgetătorii stau foarte bine la capitolul comunicare. Aveți multă energie și vă puteți rezolva multe treburi lăsate din urma. 

Horoscop 15 mai 2022 Capricorn

Capricornii sunt foarte activi. Asumați-vă rolul de lider și nu mai ezitați atunci când e vorba să împărțiți treburile casnice și nu numai. 

Horoscop 15 mai 2022 Vărsător

Și Vărsătorii debordează energie pe care o pot folosi alături de persona iubită. Staful astrelor este să vă bucurați de momentele petrecute în compania celor care vă iubesc cu adevărat. 

Horoscop 15 mai 2022 Peşti

Iar Peștii vor avea parte de întâlniri, în special cu prietenii. Aici poate fi vorba și de o nouă poveste de dragoste.